Taigi , sveiki visi dar karta , atgaivinu sena tema , ir is naujo viska papasakosiu ^_^ !
I rsbot.lt bendruomene istojau 2012.01.04 ir ta pacia diena atsidaria membership shopa ir dariau memberius http://rsbot.lt/inde...77ltbanku-400jr , sitoje sferoje esu gerai isitvirtines , ir rekomenduoju daugumai is jusu eiti mano keliu ,bet kaip sakoma kokia varke be investicijos , na jum tereikes sumoket man uz apmokyma/gida , o dbr pats geriausias laikas tuom uzsiiminet , nes su bondais yra lengviau , tu juos padarai ir tik belieka parduot , o su memebershipais reikedavo ispradziu laukt klientu ir tik tada imtis veiksmu , po to kai sumokesite uz apmokyma/gida as jum viska isaiskinsiu , padesiu pirma savaite , papildomai leshu leist nereikes !
- KAINA -
BANKU: EUR
RSGP(EOC): 330M
RSGP(07): 50M
Su apmokymu/gidu i diena su geru noru drasiai galesit turet 20-30EUR , o jej stengsites manau matysis akivaizdziai rezultatai ^_^ Kas neturit tokiu lesu , rasykit i skype:p2pisrsbot , manau susitarsim !
O jej dar kyla klausymas kodel , as ir kodel verta is manes pirkti apmokyma/gida?
ATSAKYMAS:Nes i rsbot.lt bendruomene istojau 2012.01.04 ir ta pacia diena atsidaria membership shopa ir dariau memberius http://rsbot.lt/inde...77ltbanku-400jr , sitoje sferoje esu gerai isitvirtines , esu labai patikimas ir manau daugumai zinomas narys ^_^
- PIRKEJU ATSILIEPIMAI -
Dicegame parašė:
Puikus gidas. Su jo gidu buvau atsidarės savo Pin shopą ir tikrai klestėjau. Per kelias valandas laisvai galima 100 litų pasidaryti . Pirkit, nepasigailėsit .
tendo parašė:
Pirkau šitą pin gidą ir tikrai nepasigailėjau, buvo klientu tai tą patį vakarą ~per 3h atsipirko, net pats labai nustebau, jau visai normaliai uždirbau naudodamas šitą gidą, tikrai nesigailiu nusipirkęs ir šiaip jis labai malonus žmogus atsakė į klausimus, puikiai apmokė... Džiaugiuos šituo pin gidu.
olopolas parašė:
Nusipirkau si gida, pina pavyko gauti vos per 10 minuciu. Nesigailiu pirkes
Proxas121 parašė:
Gidas veiksmingas ir paprastas
rlodma57 parašė:
Puikus gidas, pinai tiesiog patys byra
Hurricane parašė:
Gavau gida veikia puikiai !!!
Labai malonus zmogus aprode ,viska pasake kaip gauti juos !!! ))
LAbai gretai gavome pina !!!
Zvik parašė:
Pirkau gida viskas greit, pats dar padejo pacioj pradzioj, gidas geras!!! Mldc P2P )